TESLA GUMICSERE

Szervizünkben professzionális szerelő és centrírozó gépekkel várunk minden kedves S3XY TESLA tulajdonost.
Csúcs technológiás szerelő gépünkkel szereljük össze kerekeit. Alufelnire karcolásmentesen szereljük fel abroncsát, akár 24 colig is.
A legfejlettebb centírozó gépünkkel tökéletesen kiegyensúlyozzuk kerekeit.
Szervizünkben vállalunk defektjavítást is.

Tudta, hogy a gumigyártók már gyártanak kifejezetten elektromos autókra abroncsokat? Érdeklődjön szervizünkben a lehetőségekről.

Tesla gumi méretek:

 autogumipiac.hu

Tesla defektjavítás

Tesla gumicsere jelentősége és menete

Miért fontos az autógumi szerelés és gumicsere?
Az autógumi szerelés és a gumicsere kulcsfontosságú az autó rendszeres karbantartásában, különösen az évszakváltások során. A megfelelő gumiabroncsok használata nemcsak a jármű biztonságát fokozza, hanem javítja a vezetési élményt és csökkenti az üzemanyag-fogyasztást is. A biztonságos közlekedés érdekében elengedhetetlen, hogy a gumik mindig jó állapotban legyenek.

Mikor van szükség autógumi szerelésre és gumicserére?
Az autógumi szerelés és gumicsere leggyakrabban az évszakváltások idején válik szükségessé. A téli gumik speciális mintázata és anyagösszetétele miatt jobban tapadnak a hideg, jeges útfelületeken, míg a nyári gumik jobban bírják a meleg aszfaltot és a nagyobb sebességet. Emellett érdemes cserélni a gumikat, ha a futófelület túlzottan elkopott vagy a gumi sérült.

Hogyan történik a Tesla gumicsere?

Szervizünkben a legmodernebb technológiát alkalmazzuk a gumik szereléséhez és cseréjéhez. Csúcstechnológiás szerelőgépeinkkel karcolásmentesen szereljük fel a gumikat alufelnikre, akár 22 colos méretig. Az új gépek biztosítják, hogy a gumiabroncsok ne sérüljenek meg a szerelés során, bármilyen méretről is legyen szó. A gumiszerelés számunkra nem kihívás.

Miért válassza szervizünket?
Szervizünkben kiemelten fontosnak tartjuk, hogy mindig a legújabb technológiával dolgozzunk, ezért rendszeresen frissítjük gépparkunkat. Ez igaz a centírozó gépeinkre is, amelyek precíziós beállításokkal biztosítják a tökéletes futást és stabilitást. Bízza ránk autógumijainak szerelését és cseréjét, hogy Ön mindig biztonságosan közlekedhessen.

A gumicsere és a megfelelő karbantartás tehát nem csak a biztonságot növeli, hanem hozzájárul a gazdaságosabb és élvezetesebb vezetési élményhez is.

Várjuk Önt szervizünkben akár időpontra vagy anélkül is! Hívjon most!